Kontakt detalji  
Email: vila-milenka-drage@hotmail.com Mobitel: +385 91 21 44 061 Adresa: Pakoštanska 30. Drage. 23211 Pakoštane Hrvatska
HR | ENG | DE | CZ | PL

Drage i Pakoštane

Dva prekrasna dalmatinska mjesta smještena uz more

Drage Drage su smještene u centralnoj zoni hrvatskog Jadrana, na magistralnom putu između Zadra i Šibenika uz izuzetno razvedenu obalu, čisto more sa pogledom na brojne otočiće. Priroda je tu stvorila idealne plaže, koje se zbog struja mogu podičiti izvanrednom čistoćom mora. Iako se Drage nalaze vrlo blizu gradova kao što su Zadar i Šibenik, po miru i tišini mogu se mjeriti s nekim vrlo udaljenim mjestima na otocima, a ipak uz sve pogodnosti modernog načina života.

Drage - plaža Prostor za plivače ograđen je, pa nema opasnosti od povreda zbog nepažljivog rukovanja skuterima i gliserima. Struja i maestral održavaju plažu čistom i ujedno je čine idealnom za jedrenje na dasci. Razvedena obala s brojnim uvalama i šljunčanim plažama pruža gostu željnom osame "vlastiti" dio mora daleko od masovnog turizma. Idealno mjesto za miran i opušten obiteljski odmor. U blizini Draga nalaze se 4 nacionalna parka i 2 parka prirode koje možete posjetiti organizirano kroz jednodnevne izlete brodovima. Znamenitostima obiluju i susjedni gradovi Zadar i Šibenik.Za one koji nisu preveliki ljubitelji mora i morske ribe, blizina Vranskog jezera daje mogućnost uživanja u slatkovodnom kupanju i ribarenju. Drage svojim gostima ostaju u nezaboravnom sjećanju.

Dragi gosti ako imate pitanja molim da me kontaktirate. Odgovaramo na sve Vaše upite.

Imate pitanja? Nazovite nas na +385 91 21 44 061 | Također možete rezervirati online! Kliknite na gumb ispod...

Rezervirajte svoj termin odmah!